Горещи Продажба Сам Ключодържател Ръчна Изработка Самолет Верига Самолет Ключодържател От Неръждаема Стомана Кола Ключодържател Самолет Аксесоар Кристал Кристал

  • 4.59лв.
(0 Отзиви на купувачи)

Бижута и още много Други

Инв.:
  • w44810
Тагове:
  • голям самолет, играчка самолет, проектиран самолет, украса за самолети, самолет на Батман, момчетата самолет, пулт за управление на самолет, жена - самолет, Възстановяване на държавността шах, хората - самолети
  • Цвят на метала - Златист цвят
  • Номер на модела - AJM12
  • Име - никога не стой
  • Пол - Унисекс
  • Тип елемент - Ключодържатели за Ключове
  • Търговска марка - клаколи
  • Стил - МОДЕРЕН
  • Тип на метали - Цинк сплав
  • Форма\модел - растение
  • Елегантен или Модерен - Модни модели
  • Материал - Метални

Горещи Продажба Сам Ключодържател Ръчна Изработка Самолет Верига Самолет Ключодържател От Неръждаема Стомана Кола Ключодържател Самолет Аксесоар Кристал Кристал

Снимка:

Плащане

1. Сега ние приемаме само условно депозиране с кредитна карта, West Union, Alipay.

2. Когато правите покупка в нашия магазин, моля, извършете плащането в рамките на 3 дни от момента на покупката.

3. Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново, плащанията трябва да бъдат завършени в рамките на 3 дни.

Доставка

A. Ние често изпращаме в рамките на три работни дни след получаване на вашето плащане, ние обикновено се изпраща с въздушна поща на Китай или обикновена поща в зависимост от размера на вашата поръчка.

Б. Моля, оставете ни съобщение, за да ни уведомите размера и цветовете, които вие искате, ако изведнъж промените мнението си, ние ще изпратим стоката по ваше реквизити.

C. Моля изпратете пълен точен адрес и телефонен номер и ние ще бъдем готови да се изчисли стойността на доставка за вас.

D. Време за доставка е по време на празничния сезон (Коледа, китайската Нова година и т.н.) Може да бъде по-дълго от обикновено.

E. Ако не получите поръчката си до изтичането на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас, ние ще ви помогнем да се удължи време на защита или да го следите.

Рекламации и Връщане

1. Ако сте получили дефектен продукт, произведени не така, както вие купувате, клиентът има до 7 дни от датата на получаване да поиска връщане или замяна за нов.

2. Ако продуктът не е получен, когато изтече времето за защита, или пратката е изгубена, моля, попитайте за връщане за нас, 100% пълен парите и гаранция за удовлетвореност на клиентите.

3. За по-подробна информация за възстановяване и връщане, лесно можете да се свържете с нас по електронната поща, ние ще се разберем с това в продължение на 48 часа.

Коментари

1. Положителните отзиви са наистина важни за нашия магазин, моля, отделете пет секунди, за да оставите чудесен съвет е, ако сте доволни от нашите продукти и обслужване, много ви благодаря!

2. Да ви предложим най-добрите стоки и услуги-целта ми, положително или неутрално мнение ще се отрази на продажбата на стоки, преди да ми даде положителна оценка, моля, свържете се с мен, независимо от всякакви въпроси и проблеми, ние ще решим ги колкото се може по-бързо.

БЕЛЕЖКА:

Моля, пишете на информация за доставка на колкото се може по-подробно, за да можем правилно да доставят

вие, особено руски клиенти, поради пощенска политика, моля посочете пълното име ,

и подробен адрес, благодаря!

Информация за доставката: (Всичко по-долу е само за справка)

Сума на поръчка

Начин на доставка

Време за доставка

Уеб проследяване

>7 долара на САЩ

Поща на Китай препоръчана въздушна Поща

15 ~ 45 дни

17track.net/en

>7 долара на САЩ

Добави мнение

Вашият рейтинг: